Coaching

Toe aan een volgende stap?       Zie je het even niet meer zitten?            Kink in je carrière?

Of je nu vastzit in je werk, lijf of leven, H3O2 gaat er van uit dat het antwoord in je zelf verscholen zit. Soms heb je iemand nodig om de weg naar dit antwoord te vinden. H3O2 helpt je daar graag bij en maakt daarbij gebruik van technieken uit de Transactionele Analyse, Systemisch werk en NLP (zie onder voor meer informatie). Een oriënterend gesprek kan altijd, we onderzoeken graag of we wat voor je kunnen betekenen.

NLP
NLP staat voor Neuro-Linguisitisch Programmeren. Neuro staat voor de gedachte dat alle gedrag voorkomt uit de neurologische processen rond zien, horen, ruiken, proeven, aanraken en voelen. Linguisitisch duidt op de taal die we gebruiken om onze gedachten te ordenen en om te communiceren. Programmeren verwijst naar het feit dat we zelf keuzes maken ten aanzien van ons gedrag.

Systemisch werk
Ons leven kent van jongs af aan vele systemen zoals ons gezin, onze school, team, enz. Sommige vragen vinden hun oorsprong op dit systemisch niveau. Interventies op psychologisch niveau zijn dan niet toereikend en soms zelfs demotiverend en frustrerend. Systemisch werk heeft tot doel de invloed van jouw systemen zichtbaar te maken en een plek te geven. Voor meer informatie klik hier.

Transactionele Analyse
TA maakt onderliggende drijfveren en patronen zichtbaar door middel van analyse van psychologische behoeften (Drivers), verschillende zijnswijzen (Egotoestanden) en het onbewuste Levensplan (Script). Om met deze inzichten praktisch aan de slag te kunnen biedt TA een grote verscheidenheid aan specifieke methoden en technieken.
(TA)

“Verandering gaat niet komen als we wachten op iemand anders of op een ander moment. Wij zijn degenen op wie we hebben gewacht.Wij zijn de verandering die we zoeken.”

 Barack Obama