Diensten

Met Hoofd, Hart en Handen biedt H3O2 de volgende diensten:

Interim (HR) Management
H3O2 levert tijdelijke ondersteuning op tal van HR- en/of organisatievraagstukken. Dit kan zowel uitvoerend als strategisch van aard zijn (of een combinatie van beide).  Bij het uitvoeren van de opdracht ligt de focus op de ontwikkeling van mens en organisatie.
Coaching
H3O2 verstaat onder coachen het begeleiden van mensen bij een persoonlijke ontwikkelingsvraag. Daarbij wordt zo min mogelijk geadviseerd, maar wordt de klant gestimuleerd om zelf zijn of haar antwoorden te vinden. Uiteraard ligt daarbij de focus op het in balans brengen van hoofd, hart en handen. Voor meer informatie klik hier.

Loopbaanadvies/Outplacement
Loopbaanvraagstukken kunnen een verschillende oorsprong hebben: je bent toe aan een nieuwe stap of de organisatie vindt dat je toe bent aan een nieuwe stap (binnen of buiten de organisatie). H3O2 ondersteunt het zoekproces naar de passie van ieder individu. Vanuit de overtuiging dat maximale prestaties geleverd worden als je je werk met hart en ziel doet.
Training/Reteaming
Een team komt tot optimale prestaties als ieder lid van het team baat heeft bij het bereiken van de doelstelling van het team. H3O2 maakt in eerste instantie de gemeenschappelijke doelstelling inzichtelijk en vervolgens iedere individuele doelstelling. Dit kunnen zowel zachte als harde doelstellingen zijn. De individuele doelstellingen kunnen verschillen mits het de gemeenschappelijke doelstelling ondersteunt. In samenspraak met de klant worden de resultaten gemonitord en eventueel bijgestuurd in een software applicatie.

“Uiteindelijk komt alles goed. Als het niet goed is, is het niet het eind”