(EVC) Assessments

In samenwerking met EVC aanbieder JEP Persoonscertificering verzorgt H3O2 EVC trajecten op MBO niveau.

Heb je veel werkervaring maar heb je nooit de bijbehorende diploma’s gehaald? Dan is EVC mogelijk wat voor jou. Het versterkt je positie op de arbeidsmarkt!

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Het assessment resulteert in een EVC-certificaat dat in sommige gevallen verzilverd kan worden bij een opleidingsinstituut in een diploma, in andere gevallen zal aanvullende opleiding nodig zijn om het diploma te krijgen. Wel kan een kandidaat dan op basis van het EVC-certificaat vrijstellingen voor de opleiding krijgen. Ook zal het certificaat zonder dat het resulteert in een diploma je positie op de arbeidsmarkt versterken omdat je met het certificaat aan potentiële nieuwe werkgevers kunt laten zien welke werkervaring je hebt opgedaan.

H3O2 heeft meer dan  100 van dergelijke assessments uitgevoerd, is gecertificeerd EVC-assessor en aangesloten bij de nationale assessorenbank.

Taalassessments worden door H3O2 uitgevoerd in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans op verschillende niveaus.

“Vroeger was ik een twijfelaar, ik ben daar alleen nu niet meer zo zeker van”